Varaa aika Seuraa Facebookissa Soita

Palvelut

Meiltä saat laadukasta ja monipuolista palvelua.

Kestopigmentoinnit

Gaigasta saa kestopigmentointeja. Kulmapigmentointi monella eritekniikalla mm 3D, Shadow. Silmien rajaukset sekä ylös että alas. Huulten muotoa voi myös parantaa pigmentoimalla. Tähänkin on olemassa monta eri tekniikkaa. Tuotteina on llb ja swicc color.

Kynnet

Gaigasta saa rakennekynsiä, kestolakkauksia, oman kynnen vahvistusta. Tekniikkana on akrylli tai geeli. Tuotteina on ammattituotteet Fantasy Nailsiltä. Kynsimuotilijaksi olen valmistunut 2008.

Ripset ja kulmat

Gaigan valikoimiin kuuluu klassiset ripsien pidennykset sekä volyymiripset. Huollot tietenkin on myös mahdollista saada. Tuotteet on Lashloversin.  Ripsimuotoilijaksi olen valmistunut 2007.

 

Myös Kestotaivutuksella saa näyttävyyttä omiin ripsiin niihin mitään lisäämättä. Tämä on ihana vaihtoehto ripsienpidennyksille. Huoleton ja kaunis!!

 

Tietenkin myös kulmien muotoilu ja värjäys sekä ripsien värjäis kuuluu Gaigan palveluihin.

Sokerointi

Gaigassa tehdään sokerointeja. Sokeri on iho ystävällinen ja karvan kasvua hidastava karvanpoistomenetelmä. Karvoja voi poistaa mm sääristä, kainaloista, kasvoista, bikini-alueelta aina brassiin saakka.

Kasvohoidot

Sesderman dermatologinenkasvohoito (kemiallinen kuorinta) Tehokas kasvohoito ihon vaativiinkin ongelmiin. Ruusufinnille, aknelle, juonteisiin ja ihon kosteutukseen. Tehokas hoito yksittäisenä hoitona, mutta suositellaan minimissään kolmen hoidon kertana. Suositus viisi hoitokertaa.

 

Vaihtoehtona on pinnallinen kuorinta, josta aina lähdetään liikkeelle kuorinnoissa. Keskisyvään kuorintaan ja yhdistelmä kuorinta, jossa mukana retinoli tehostamassa kuorintaa. MUISTA: Viikkoon ei hikoilua, eikä saunaa, aurinkoa!

 

Täydellinen kasvohoito sisältää ihonmukaisen alkupuhdistuksen . Tehokkaan timanttipuhdistuksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen tarpeen mukaan, tehoseerumin joka imeytetään kiinteyttävällä ultralla, pitkä kasvohieronta ja lopuksi tehokas erikoisnaamio ihon tarpeiden mukaan. Tietenkin myös vielä kulmien muotoilu ja ihonhoito-ohjeistus.

 

Timanttipuhdistus mikrohionnan pikkusisko :)  Tehokas, mutta hellävarainen. Sopii lähes jokaiselle iholle. Kirkastaa, silottaa ja puhdistaa ihoa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttipuhdistus, tehoseerumi ihontarpeen mukaan ja päälle tehokas erikosnaamio.

Mesoterapia

Mesoterapiaa tulossa talven 2017-2018 aikana, kysy lisää.

Liftingkasvohoito

Kiinteyttävä ja kasvojen linjoja freesaava kasvohoito. Yksittäinen hoito toimii tuhkimohoitona ennen tärkeää päivää. Kasvojen linjoja muokkaava sarja hoitona kerran viikossa noin 5 kertaa. Neulaton vaihtoehto!

Copyright Kauneushuone Gaiga  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet